Jucătorul Andrei Cordea este bucuros că a reuşit să marcheze pentru FCSB la meciul cu Şahtior Karagandi, în timp ce Florin Tănase consideră că la retur nu trebuie ca echipa din Kazahstan să aibă vreo şansă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La retur trebuie să nu le dăm nicio şansă. Acum cred că suntem noi favoriţi. Încă nu avem ritmul care trebuie, e şi cald afară, nu am pus presiunea care trebuia să o punem", a declarat Tănase la Pro X.

Andrei Cordea, aflat la primul gol pentru FCSB, este bucuros că joacă la echipa pregătită de Dinu Todoran: "A fost un meci greu, o echipă care s-a apărat bine, dar mă bucur că am reuşit să marchez. Sunt un băiat muncitor, mă înham la luptă şi mă bucur că munca mi-a fost răsplătită în teren. Este o senzaţie minunată, este prima dată când întâlnesc aşa suporteri frumoşi şi mă bucur să joc la această echipă minunată,. Am fost primit bine la FCSB, sper ca anul ăsta să câştigăm campionatul", a spus Cordea la Pro X.

Formaţia FCSB a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Şahtior Karagandi, din Kazahstan, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Cordea, în minutul 38, cu un şut din afara careului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.