Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că este normal să fie criticat, însă a precizat că doar el este cel care răspunde în acest moment de rezultatele echipei naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Când n-am fost criticat eu de când sunt la echipa naţională? E normal, sunt 22 de milioane de selecţioneri, dar până la urmă doar unul răspunde de rezultatele echipei naţionale în momentul de faţă. (…) Sunt un antrenor norocos, toate rezultatele mele s-au bazat întotdeauna pe noroc, n-am făcut niciodată nimic bine în cariera mea de antrenor”, a spus el ironic.

Contra a precizat că înţelege criticile. “E meseria pe care mi-am ales-o, întotdeauna vor fi păreri diferite. Probabil vor fi voci care mă vor critica pentru alegerile făcute. Sunt normale părerile, dar eu cred că trebuie să fii zi de zi cu jucătorii ca să poţi să-ţi dai o părere apropiată de realitate. Înţeleg criticile, nici eu n-am fost mulţumit de jocul echipei (n.r. – la meciul cu Norvegia), a fost unul dintre cele mai slabe de când sunt antrenor la echipa naţională, dar mutările pe care le aveam pregătite au dat roade, am egalat şi a rămas în cărţile calificării”.

Reprezentativa României va întâlni selecţionata Maltei, luni, în deplasare, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.