Antrenorul Cosmin Contra a declarat că noul atacant din lotul echipei Dinamo, Jeremy Bokila, transferat recent de la CFR Cluj, ar putea debuta în meciul de luni, cu Poli Timişoara. Cealaltă achiziţie recentă, fundaşul Constantin Nica, împrumutat de la Atalanta, este încă în urmă cu pregătirea, a precizat Contra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au venit doi jucători noi, unul mai experimentat, Nica, ce poate juca pe trei posturi şi am acoperit trei posturi în apărare. Are o experienţă bună în Italia în ultimii trei ani. Pe Bokila l-am vrut încă de la începtul sezonului şi până la urmă a ajuns. Sunt jucători care ne pot ajuta să creştem. Nica e un pic în urmă cu pregătirea, dar Bokila va fi în lotul de mâine. Există posibilitatea să joc în atac cu Bokila şi Nemec, m-am gândit la această variantă, dar nu am lucrat tactic în formula asta. Sunt însă jucători cu experienţă şi cred că pot face faţă. Dacă se mai iveşte vreun jucător bun, poate va mai veni. Dacă nu, suntem ok aşa până la iarnă", a declarat Contra, duminică, într-o conferinţă de presă.. 

Despre partida cu Poli Timişoara, Contra a spus că este una specială pentru el, deoarece va întâlni echipa la care a debutat, atât în cariera de jucător, cât şi în cea de antrenor.

"Este un meci special pentru mine, pentru că acolo am debutat în fotbalul profesionist, acolo mi-am încheiat cariera şi acolo mi-am început-o pe cea de antrenor. Este oraşul în care mă simt extraordinar. Timişoara are un antrenor care face minuni. Anul trecut, domnul Popa chiar a făcut minuni reuşind să se salveze. Anul acesta a format o echipă nouă şi cred că este cea mai în formă echipă a campionatului. Are trei rezultate foarte bune, trebuie să fim foarte atenţi pentru că e o echipă foarte periculoasă pe contraatac, trebuie să o tratăm foarte serios şi să ne facem jocul nostru. Noi venim după două victorii grele şi ar fi extraordinar să legăm o a treia", a spus tehnicianul.

Întrebat cum se simte ştiind că este pe lista posibililor selectioneri, Contra a răspuns: "Nu mă simt nicicum, pentru că de doi-trei ani se vorbeşte că sunt pe o listă a posbililor selecţioneri. Nu am avut niciun contact până acum şi e normal, pentru că există un selecţioner în momentul de faţă. De la un telefon până la a discuta cu cei de la federaţiei e cale lungă. Cu jucătorii nu vorbesc despre naţională, este interzis subiectul ăsta. Să vină Zenga să anteneze gratis, eu nu antrenez gratis."

Dinamo va întâlni, luni, de la ora 20.30, pe teren propriu, pe Poli Timişoara, în etapa a IX-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.