Selecţionerul Cosmin Contra a răspuns luni unor întrebări ale suporterilor echipei naţionale, curioşi să afle care sunt atuurile viitorilor adevrsari, în stilul cărui jucător de astăzi se regăseşte sau cum îi motivează pe elevii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat care sunt atuurile viitorilor adversari din Liga Naţiunilor, Muntenegru şi Serbia, Contra a spus: „Muntenegru este o echipă foarte bine organizată, din toate punctele de vedere, jucători masivi, foarte periculoşi la fazele fixe, cu doi-trei jucători care ne pot pune în dificultate. Echipa Serbiei este una cu mai mulţi jucători de individualitatea superioară, jucători cu talent, dar poate că joacă mai puţin ca o echipă. Joacă individual, dar e o echipă masivă, s-au calificat la mondial cu încredere. Ambele echipe au cam acelaşi stil de joc, acelaşi stil de a gândi meciurile şi acelaşi stil de jucător”.

Un suporter a fost curios să afle în stilul cărui jucător de astăzi se regăseşte Cosmin Contra. „Hai să zic Alex Chipciu, că văd că joacă fundaş dreapta acum la Sparta Praga şi o face foarte bine. Îl văd cum joacă şi mă revăd un pic în Alex Chipciu”, a spus Contra într-un interviu postat pe site-ul oficial al FRF.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Întrebat ce a făcut cu primii bani pe care i-a câştigat din fotbal, Contra a spus că şi-a cumpărat un apartament.

Selecţionerul Cosmin Contra a promis suporterilor că jucătorii săi vor face tot ceea ce depinde de ei pentru a se califica la Campionatul European din 2020: „Ceea ce pot promite eu, este că jucătorii vor intra pe teren şi vor încerca să câştige fiecare meci, vor avea spirit de sacrificiu, să se bată pentru fiecare minge şi cu aceste lucruri cred că avem premise să ne calificăm la Campionatul European. Dar trebuie să facem aceste lucruri”.

La 7 septembrie, de la ora 21.45, tricolorii întâlnesc, la Ploieşti, selecţionata Muntenegrului, într-un joc care se va disputa fără spectatori, pentru ca în 10 septembrie, de la ora 21.45, naţionala să joace la Belgrad, pe stadionul Partizan, împotriva Serbiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.