Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Suedia, că ar fi făcut şapte sau opt schimbări dacă ar fi fost posibil, după cum a jucat naţionala în prima repriză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După aspectul jocului din prima repriză, dacă aş fi putut să fac 7-8 schimbări, le-aş fi făcut. Nu pot să arăt cu degetul un jucător, i-am certat pe toţi jucătorii. Am început să jucăm la adevărata noastră valoare, la adevărata noastră intensitate, din minutul 50”, a spus Contra.

El a menţionat însă că echipa României putea spera la mai mult, având în vedere prestaţia din repriza a doua.

Reprezentativa României a început campania de calificare pentru Campionatul European din 2020 cu o înfrângere în faţa Suediei, sâmbătă seară, la Solna, scor 2-1 pentru gazde. Meciul a contat pentru grupa F preliminară a competiţiei de anul viitor.

Au marcat pentru gazde Quaison ’33 şi Claesson ’40. Tricolorii au înscris prin Keşeru ’58.

Următorul joc al “tricolorilor” este programat marţi, 26 martie, de la ora 21.45, pe stadionul echipei CFR Cluj, contra Insulelor Feroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.