Tehnicianul Constantin Gâlcă a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei Al Taawon din Arabia Saudită, a anunţat, luni, pagina de Twitter a publicaţiei Ahdaaf.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost confirmat de pagina de Twitter a clubului Al Taawon.

Potrivit presei saudite, despărţirea s-ar fi făcut cu acordul părţilor, iar portughezul Jose Gomes ar urma să-i succeadă în funcţie românului.

Gâlcă se afla în funcţie din 16 octombrie 2016, iar în această iarnă îl transferase la gruparea saudită pe mijlocaşul Lucian Sânmărtean.

Al Taawon ocupă locul cinci în campionat, cu 27 de puncte în 21 de meciuri (din 26 de etape), la 17 puncte de ocupanta locului 4, Al Ittihad şi la 26 de puncte de liderul Al Hilal. În Liga Camponilor Asiei, Al Taawon se află pe poziţia a treia în Grupa A, cu patru puncte în trei partide.

În ultima partidă, Al Taawon a remizat, în deplasare, scor 0-0, cu Al Ahli, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, în Liga Campionilor Asiei.

Următorul meci pentru Al Taawon va avea loc la 30 martie, în deplasare, cu Al Ittifaq, în sferturile de finală ale Cupei Campionilor Arabiei Saudite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.