Mijlocaşul echipei FCSB, Constantin Budescu, a fost desemnat fotbalistul anului la Gala Fotbalului Românesc, care a avut loc luni seară. Budescu a primit premiul şi pentru cel mai bun mijlocaş al anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Portarul anului a fost desemnat Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina/ FC Nantes), în timp ce Romario Benzar (FC Viitorul/ FCSB) a primit premiul pentru fundaşul anului. Atacantul anului 2017 a fost George Ţucudean (FC Viitorul).

Gheorghe Hagi (FC Viitorul) a fost desemnat antrenorul anului 2017, în timp ce conducătorul anului a fost ales tot de la FC Viitorul, în persoana lui Cristian Bivolaru.

Arbitrul anului a fost desemnat Ovidiu Haţegan, în timp ce antrenorul cu cea mai spectaculoasă ascensiune în 2017 a fost Claudiu Niculescu.

Premiul pentru fotbalistul cu cea mai spectaculoasă ascensiune în 2017a fost primit de Alexandru Băluţă (CSU Craiova), iar cel pentru revelaţia anului i-a fost acordat lui Dennis Man (FCSB).

Harlem Gnohere (FCSB) a primit premiul pentru cel mai bun jucător străin care evoluează în campionatul românesc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.