Echipa Farul Constanţa a învins joi, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia estonă Flora Tallinn, în meciul tur din turul trei preliminar al Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Ovidiu, Farul a deschis scorul în startul reprizei secunde, în minutul 48, când Budescu – aflat la primul meci în tricoul constănţenilor, i-a pasat lui Alibec, acesta a făcut o cursă şi a şutat din careu, la colţul lung pentru 1-0. Tot Alibec a rămas omul periculos al Farului în următoarea perioadă, minutele 54 şi 60, pentru ca în minutul 80, acelaşi Alibec să profite de greşeala lui Lilander, şut din afara careului care a nimerit bara, balonul a revenit în teren, iar Budescu a înscris pentru 2-0. Flora a ratat două ocazii în minutele de final, dar Farul merge în Estonia cu un avantaj de trei goluri pentru calificarea în play-off, pentru că Diogo Queiros a stabilit scorul final, în minutul 90+5.

FARUL  Aioani - Kiki, Larie, M. Popescu, Borza (D. Sîrbu 73) – T. Băluţă, Nedelcu (Grameni 76), Artean (K. Boli 88) – Mazilu (Rivaldinho 73), Alibec, Budescu (Diogo Queiros 88). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FLORA TALLINN: Grunvald - Hussar, Kuusk, Seppik, Lilander (Kallaste 90) - Lukka – Mihhailov (Zenjov 72), K. Vassiliev, Miller, Ojamaa (Kuraksin 72) – Alliku. ANTRENOR: Jurgen Henn

Cartonaşe galbene: Kiki 65 / Lukka 15, Ojamaa 52

Arbitri: Ioannis Papadopoulos - Vasileios Nikolakakis. Konstantinos Nikolaidis - Angelos Evangelou (toţi din Grecia)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.