Formaţia Concordia Chiajna a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 5-0, echipa Juventus Bucureşti, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Cristescu '3, '90+2, Deaconu '38, Bumba '86 şi Bud '90+1.

0-1: Cristescu a deschis scorul din şase metri, reluând în plasă mingea respinsă de Drăghia la un şut al unui jucător al oaspeţilor.

0-2: Deaconu a marcat cu un şut din afara careului, de la aproximativ 20 de metri.

0-3: Bumba a înscris la colţul lung, de la 15 metri.

0-4: Bud a executat un penalti acordat pentru un fault al lui Călinţaru la Bumba. Mingea a fost respinsă de Drăghia, însă Bud a reluat în plasă.

0-5: Cristescu a stabilit scorul final din opt metri, după o pasă de la Bumba.

Juventus Bucureşti: Drăghia - Călinţaru, Wallace, Benga (Petre '46), Carabela - Sesar, Mihăescu, Bărbulescu (Dima '80), Dzalamidze (Cazan '67) - Ţâră, Măzărache. Antrenor: Marin Barbu

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Grădinaru (Bărboianu '89), Marc, Albu, Bucurică - Bucşa - Bawab (Babic '85), Cristescu, Deaconu, Bumba - Pena (Bud '80). Antrenor: Ion Moldovan

Cartonaşe galbene: Bărbulescu '59, Ţâră '81

Arbitri: Iulian Dima - Daniel Mitruţi, Ferencz Tunyogi - Dan Grigore Botescu

Observatori: Sorin Boca, Viorel Ilinca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.