Tehnicianul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, duminică, după meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, că îl mulţumeşte comportamentul jucătorilor săi şi că rezultatul este unul meritat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un meci foarte greu pentru noi. Victorie meritată de CFR. Cred că jucătorii au fost puţin obosiţi. Sunt fericit, îmi place comportamentul jucătorilor”, a spus Conceicao la Digi Sport.

De cealaltă parte, Daniel Opriţa a declarat că la pauză le-a cerut jucătorilor săi să fie mai agresivi. El a menţionat că este încrezător că va putea obţine rezultate bune dacă va fi lăsat la echipă.

“Am reuşit să deschidem scorul, nu am reuşit să ţinem de rezultat. Ne-am retras după ce am înscris. La pauză le-am spus să nu îi mai respecte aşa de mult pentru că, chiar dacă au valoare trebuie să avem agresivitate. Am încercat la pauză să-i încurajez, să-i mobilizez. CFR a fost o echipă astăzi în faţa căreia puteam să luăm cel puţin un punct. Am încredere, dacă o să fiu lăsat, că o să o scot la capăt”, a afirmat el.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, în care a revenit după ce a fost condusă cu 1-0.

Golurile au fost marcate de Laidouni ’12 (penalti) pentru gazde şi Ioniţă ’34 şi Ţucudean ’84 pentru campioana en titre.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.