Tehnicianul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, duminică, după meciul cu FC Viitorul, scor 1-2, că el este în continuare antrenorul formaţiei clujene şi se concentrează pe ce urmează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu mi-a spus nimeni din conducere nimic. Sunt antrenorul CFR-ului în continuare. Ştiu că s-a vorbit de înlocuirea mea, dar eu mă concentrez pe ceea ce urmează. Mă voi prezenta şi la următoarea şedinţă de antrenament a echipei”, a spus Toni Conceicao, la Telekom Sport.

El a precizat că Andrei Mureşan nu este vinovat pentru rezultatul de duminică. “Am controlat jocul, părea că totul merge bine. Viitorul a marcat, iar apoi am picat. Primul lor gol ne-a debusolat. A fost un film de groază pentru noi. Aveam nevoie maximă de cele trei puncte pentru a depăşi ceea ce s-a întâmplat în Europa League. Aşa este fotbalul. Sperăm că în continuare vom reuşi să ne ridicăm şi să readucem lucrurile pe făgaşul normal. Andrei Mureşan nu este vinovat pentru ce s-a întâmplat. Noi, ca echipă, trebuia să ne concentrăm pentru a lua toate punctele azi”.

Formaţia FC Viitorul a învins campioana en titre CFR Cluj, duminică, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I, în care gazdele au condus până în minutul 86.

Au marcat Ţucudean ’55 pentru CFR Cluj şi Voduţ ’86 şi I. Hagi ‘90+2 (penalti) pentru FC Viitorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.