Tehnicianul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 1-1, că i-ar plăcea ca munca sa la gruparea clujeană să fie respectată mai mult, el vorbind despre speculaţiile din presă cu privire la postul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conceicao a precizat, la Digi Sport, că toate deciziile tehnice şi tactice sunt luate de el, nu de conducerea clubului. “Mi-am făcut munca aici până acum, iar echipa vrea să facă acelaşi lucru. Jucători au fost profesionişti şi s-au dăruit sută la sută. Mi-ar plăcea un pic mai mult respect pentru munca mea aici”, a afirmat tehnicianul.

Referitor la meciul cu FCSB, Antonio Conceicao a spus că rezultatul este unul corect şi că ştia cum vor juca oaspeţii, diferenţa fiind făcută de calitatea jucătorilor sau de greşelile individuale. “E just rezultatul, având în vedere jocul făcut de noi. Am avut câteva ocazii bune. Am avut atitudine pozitivă în joc. Nu ne-a surprins FCSB, ştiam cum va juca. Am pregătit jocul în acest sens. Diferenţa a fost făcută de calitatea jucătorilor sau de greşelile individuale”, a precizat Conceicao.

Formaţia CFR Cluj a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu echipa FCSB, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Golurile au fost marcate de George Ţucudean ’48 pentru gazde şi Florinel Coman ’23 pentru oaspeţi.

În minutul 81, Ţucudean a trimis din nou mingea în poartă, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.