Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Concordia Chiajna, scor 2-1, că îl bucură acest succes, prin care echipa s-a deblocat din punct de vedere psihologic, după ce în primele etape a înregistrat remize.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am ratat destul de multe ocazii în prima repriză, dar privim partea pozitivă a lucrurilor, şi anume faptul că am reuşit să fim activi în faţa porţii. Am intrat pe un drum bun, mă bucur că am câştigat. Am rueşit să ne deblocăm din punct de vedere psihologic. Este o victorie importantă pentru moral”, a spus Conceicao la Digi Sport.

De cealaltă parte, Ionuţ Badea a declarat că echipa sa nu ar fi meritat o remiză. “Nu ar fi fost meritat un punct. CFR a avut o abordare mult mai bună decât a noastră. Ne-am comportant într-o mare parte doar ca poziţie în organizare defensivă, foarte multe cadouri la posesie… Ne rămâne în momentul ăsta faptul că după trei etape avem un singur punct”, a afirmat Badea.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a treia a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Ţucudean ’54 şi Culio ’74 (penalti) pentru gazde, respectiv Batin ’85 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.