Antrenorul CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, marţi, după victoria obţinută la Bucureşti, cu Dinamo, cu 3-0, că nu ştie dacă va rămâne la gruparea ardeleană până la finalul sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un joc dificil pentru noi, cu un teren foarte greu, dar cred ca am meritat să câştigăm. Noi suntem într- un moment bun, jucătorii au motivaţie, fac antrenamente bune şi acesta este drumul nostru către succes. E greu pentru Dinamo, deşi are jucători buni în lot, motivaţia jucătorilor e slabă şi atmosfera la fel. Cred, totuşi, că dacă va câştiga două trei meciuri consecutive îşi va reveni. Dinamo e un club mare. Obiectivul nostru este să câştigăm titlul, deşi e un drum lung, cu multă muncă. Eu nu ştiu dacă voi rămâne până la finalul sezonului antrenor la CFR, e problema administraţiei, eu ştiu ce trebuie să fac din punct de vedere profesional. Administraţia decide dacă voi rămâne sau nu. Nu am o cauză de reziliere în contract", a declarat Conceicao.

Dinamo a pierdut, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (0-1), în faţa formaţiei CFR Cluj, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Păun '35, Culio '51 (p) şi Ţucudean '83 au marcat golurile liderului.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj ocupă locul 1, cu 39 de puncte, cinci peste FCSB, aflată pe locul 2, dar cu un meci mai puţin. Dinamo coboară provizoriu pe locul 11, cu 18 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.