Tehnicianul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, sâmbătă, referitor la înlocuirea în funcţie a lui Edward Iordănescu, după doar o etapă de campionat, că el a fost dat afară de la gruparea clujeană, într-un mandat anterior, după ce a câştigat Cupa României şi Supercupa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Decizia a fost a conducerii. Acum nouă ani, eu am fost dat afară după ce am câştigat Cupa şi Supercupa. Aşa este în fotbal”, a spus Conceicao la Digi Sport.

El a precizat că echipa CFR Cluj ar fi putut să câştige meciul cu Dunărea Călăraşi,  terminat la egalitate, scor 0-0. “Puteam să câştigăm, am avut ocazii. Cu două zile înainte de meci este foarte greu să schimbi mult. Au fost patru ocazii de gol clare, era posibil să câştigăm. Cred că avem capacitate ofensivă”, a afirmat tehnicianul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.