Tehnicianul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, duminică, după meciul cu Sepsi, scor 2-1, că jucătorii săi au avut o atitudine bună şi că victoria este meritată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Joc greu, ştiam că avem un adversar foarte bun. Sepsi joacă foarte bine acasă. Noi am venit să câştigăm. A fost un joc intens, foarte disputat. Cred că am meritat victoria. Se putea termina la egalitate. După eliminarea lui Males a fost un pic mai greu pentru noi. Echipa a avut atitudine bună”, a spus Conceicao la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, la care a jucat în inferioritate numerică din minutul 64 şi a beneficiat de un penalti pe final.

Gazdele au marcat prin Florin Ştefan, în minutul 80. Pentru CFR Cluj au înscris Omrani ’14 şi Ciprian Deac ’90+1, acesta din urmă dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Vaşvari la Mureşan.

În minutul 64, CFR Cluj a rămas în inferioritate numerică, Mate Males fiind eliminat pentru o intrare periculoasă la Tandia.

Meciul a fost arbitrat de Andrei Florin Chivulete.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.