Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal s-a întrunit, marţi, în mod statutar, în prezenţa majorităţii membrilor săi, Gino Iorgulescu, Valeriu Argăseală, Lajos Rancz şi Emilian Hulubei lipsind motivat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deciziile aprobate de Comitetul Executiv:

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul de desfăşurare al competiţiei U14.

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul de desfăşurare al Cupei Regiunilor.

– Aprobă cu unanimitate de voturi reprezentanţii FRF în cadrul comisiilor UEFA.

– Aprobă cu unanimitate de voturi obiectivele FRF pentru programul FIFA Forward 3.0. De asemenea, aprobă şi proiectul FIFA Forward 2.0 denumit Solidarity for Romanian Football County Associations Development.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca ediţia 2023 a SuperCupei României să se desfăşoare pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti la data de 08 iulie 2023, iar ora de începerea meciului urmând să fie stabilită ulterior.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente desfăşurării meciului oficial dintre echipele naţionale de seniori ale Israelului şi României.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente participării Echipei Naţionale U21 la Turneul Final al Campionatului European UEFA U21 – 2023, pentru stagiul de pregătire organizat în Italia şi pentru stagiul de pregătire organizat la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componenţa nominală a comisiei de verificare a aspectelor de integritate şi safeguarding în activitatea echipelor naţionale de juniori.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile ocazionate de lucrările de reparaţii şi modernizare a hotelului de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.