Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezenţa majorităţii membrilor săi, Gino Iorgulescu lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal la data de 1 octombrie 2021, a luat următoarele decizii, informează frf,ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 21 din 01.09.2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 22 din 06.09.2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 23 din 16.09.2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi dezafilierea provizorie a celor 18 cluburi (9 – seniori, 6 – juniori, 2 – Fotbal feminin, 1 – Fotbal în sală), astfel cum acestea sunt menţionate în Referatul emis de Administraţia de licenţiere la data de 1 octombrie 2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente stagiului de pregătire al echipei U21 a României în Spania (Marbella).

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocurilor amicale ale echipei naţionale U20 a României cu Cehia şi Germania.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocului oficial din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal 2022 dintre echipele naţionale de seniori ale Germaniei şi României (8 octombrie 2021).

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocului oficial din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal 2022 (11 octombrie 2021) dintre echipele naţionale de seniori ale României şi Armeniei.

– Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea Comisiei de Fotbal Feminin cu privire la următoarele:
Regulamentul Campionatului Naţional de Fotbal Feminin U17.
Regulamentul Campionatului Naţional de Fotbal Feminin U15.
Regulamentul Campionatului Naţional de Fotbal Feminin U13.
Regulamentul Campionatului Naţional de Fotbal Feminin U11.

– Respinge solicitarea clubului FC Rapid 1923 SA cu privire la instituirea derogării în ceea ce priveşte licenţele necesare antrenorilor principali din Liga 1, respectiv modificarea corespunzătoare a art. 20 alin. 2 lit. a) din RSA.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul Campionatului Naţional de Juniori U12 ediţia 2021/2022 cu amendamentul aprobat în şedinţa (echipele vor avea în componenţă 7+1 jucători).

– Aprobă cu unanimitate de voturi crearea unui grup de lucru pentru analizarea şi dezbaterea unor modificări ale RSTJF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocului oficial din Preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal Feminin 2023 dintre echipele naţionale de senioare ale Elveţiei şi României (22 octombrie 2021).

– Aprobă cu unanimitate de voturi Protocolul de desfăşurare a competiţiilor cu menţiunea că se păstrează obligativitatea comunicării tabelelor către FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Protocolul de desfăşurare a competiţiilor de fotbal în sală cu menţiunea că se păstrează obligativitatea comunicării tabelelor către FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea Comisiei Tehnice a FRF, prezentată de domnul Mihai Stoichiţă, de modificare a componenţei acesteia în sensul cooptării în cadrul Comisiei Tehnice a următoarelor persoane: Florin Bratu (îl înlocuieşte pe domnul Adrian Mutu), Massimo Pedrazzini şi Marius Niculae.

– Ia act de propunerea clubului Gaz Metan Mediaş privind modificarea prevederilor art. 19 bis alin. 1 din ROAF referitoare la lista de 25 de jucători, urmând a fi dezbătută în proxima şedinţă a Comitetului Executiv.

– Aprobă cu unanimitate de voturi actualizarea taxelor pentru licenţele UEFA ca urmare a intrării în vigoare a noii convenţii UEFA a antrenorilor 2020.

– Aprobă ca valoarea subvenţiilor aferente cluburilor participante în Liga Elitelor U17 şi U19, altele decât cele care beneficiază de plăţile de solidaritate UEFA, să rămână nemodificată.

– Ia act de prezentarea domnului Kyros Vassaras a listei cu nominalizările FRF pentru lista FIFA de arbitri internaţionali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.