Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis, miercuri, penalizări pentru grupările FCSB, Astra Giurgiu şi Academica Clinceni, precum şi pentru tehnicianul Vasile Miriuţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cauzele şi deciziile sunt următoarele:

Reclamant - Federaţia Română de Fotbal / Pârâţi: AFC Astra, FCSB, Gigi Becali

Admite sesizarea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâţilor AFC Astra, Fotbal Club FCSB SA şi Becali George. În baza art. 60 bis.1.4 coroborat cu art. 60.1.12 raportat la art. 20.2 din RD şi art. 3.2 lit. e din ROAF se sancţionează pârâtul Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportivă de 75.000 lei. În baza art. 60 bis.1.4 coroborat cu art. 60.1.12 raportat la art. 20.2 din RD şi art. 3.2 lit. e din ROAF se sancţionează pârâtul AFC Astra cu penalitate sportivă de 75.000 lei.

Reclamant - Federaţia Română de Fotbal / Pârâti - Academica Clinceni, FCSB, Vasile Geambazi, Gigi Becali

Admite sesizarea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâţilor ACS FC Academica Clinceni, Fotbal Club FCSB SA, Vasile Geambazi şi Becali George. În temeiul art. 60 bis.1.4 rap. la art. 3.2.lit e din RD şi art. 3.3 lit c teza ultima din ROAF se sancţionează pârâtul ACS FC Academica Clinceni cu penalitate sportivă de 20.000 lei. În temeiul art. 60 bis.1.4 rap. la art. 3.2.lit e din RD şi art. 3.3 lit c teza ultima din ROAF se sancţionează pârâtul Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportivă de 20.000 lei.

Reclamant - Comisia Centrală a Arbitrilor / Pârât - Vasile Miriuţă

Admitere sesizarea formulate de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Vasile Miriuţă. În baza art. 52.2.a din RD cu aplicarea art. 12, 14 şi 15 din RD sancţionarea pârâtului Vasile Miriuţă cu 6000 lei penalitate sportivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.