Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat joi seară, la ProX, că Vitoria Guimaraes a meritat calificarea în grupele Ligii Europa şi că el şi colegii săi vor lupta pentru Cupa României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Guimaraes merită calificarea. Am făcut un meci prost. Sunt dezamăgit că nu ne-am calificat. Ne vom axa pe Cupa României şi încercăm să ne trezim, să ne mobilizăm. Vom trage foarte tare pentru Cupa României. Nu se pune problema retrogradării”, a afirmat Coman.

În ceea ce priveşte criticile lui Gigi Becali la adresa sa, jucătorul a spus: “Aşa, şi? Nu este prima oară, nu e nici ultima. Eu duc, nu-o problemă”.

Florinel Coman este de părere că tehnicianului Bogdan Vintilă ar trebui să i se acorde timp. “A venit de două meciuri, trebuie să-i dăm timp. Cred că va pune echipa pe picioare. Trebuie să o luăm de la capăt. Trebuie să schimbăm totul”.

Formaţia FCSB a fost eliminată, joi seară, în play-off-ul Ligii Europa, fiind învinsă cu scorul de 1-0 de Vitoria Guimaraes, în deplasare, în manşa secundă a fazei care precede grupele competiţiei.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.