Reprezentanţii federaţiei americane au vizitat hotelul din Lyon în care vor fi cazate jucătoarele din naţionala SUA dacă se vor califica în finala Cupei Mondiale la fotbal feminin. Însă în prezent hotelul le găzduieşte pe componentele selecţionatei Angliei, adversara din semifinale a SUA, notează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selecţionerul Angliei, Phil Neville, s-a declarat nedumerit de situaţie: “M-am întrebat doar ce căutau acolo. Nu este protocolul obişnuit. Eu nu aş vrea ca echipa mea să procedeze astfel. Nu aş face asta şi nu aş permite asta. Este problema lor”.

Antrenoarea echipei SUA, Jill Ellis, a spus că nu este o situaţie neobişnuită. “Cred că toată lumea face asta. Este important să fim pregătiţi. Nu este vorba de aroganţă, pur şi simplu este vorba de pregătire şi anticipare”, a afirmat ea.

Naţionala SUA va întâlni Anglia, marţi, la Lyon, în semifinalele Cupei Mondiale. Finala competiţiei se va disputa tot la Lyon, în 7 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.