Patinatoarea sud-coreeană Lim Eun-soo o acuză pe americanca Mariah Bell că a rănit-o intenţionat la un antrenament, la Campionatele Mondiale de patinaj artistic de la Saitama, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia Sud-coreeană de Patinaj a depus un memoriu în care susţine că Bell a lovit-o cu piciorul pe Lim la un antrenament dinaintea programului scurt feminin, iar sportiva a suferit o tăietură la picior.

“În acest moment, avem o singură concluzie: aceea că Bell a provocat această rană intenţionat”, a declarat un responsabil al federaţiei sud-coreene, care a precizat că incidentul i-a fost semnalat forului de către părinţii patinatoarei.

Lim, în vârstă de 16 ani, se află la prima participare la CM pentru seniori, a ocupat locul cinci la programul scurt, iar Bell, 22 de ani, s-a clasat pe şase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.