Atleta franceză Margot Chevrier s-a accidentat la picior, după ce a căzut, sâmbătă, la Campionatele Mondiale în sală de la Glasgow şi a fost scoasă din arenă pe targă, fiind transportată de urgenţă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a reuşit 4,55 metri la a treia încercare, Margot Chevrier a încercat pentru 5,65 metri, dar a căzut înapoi în groapă, unde atleţii poziţionează prăjina.

Săritoarea franceză de 24 de ani nu s-a mai ridicat şi a fost evacuată pe targă, cu piciorul stâng imobilizat. Având dureri mari, ea avea o butelie de oxigen pentru a o ajuta să respire.

Ea a fost transportată de urgenţă la spital cu un medic de la Federaţia Franceză de Atletism, a precizat un ofiţer de presă al FFA.

Numărul 1 în Franţa la săritura cu prăjina în această iarnă, Margot Chevrier viza minimul olimpic (4,73 m). Ea sărise 4,66 metri în această iarnă.

 


viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.