Atleta Florentina Iuşco s-a clasat, duminică, pe locul 14 în finala probei de săritură în lungime, la Campionatul Mondial de sală, de la Belgrad. Delegaţia României se întoarce fără medalie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai bună performanţă a Florentinei Iuşco în finala de duminică a măsurat 6.24 metri, cu care s-a clasat pe locul 14, ultimul.

Tot duminică, ştafeta masculină 4x400 metri a ratat semifinalele probei (3:13.14 minute, locul 4 în seria 3), iar Alin Anton Ionuţ a ratat semifinalele la 60 metri garduri (7.87 secunde, locul 8 în seria 6).

România a deplasat 11 sportivi la Belgrad: Marina Andreea Baboi (60 m), Anamaria Nesteriuc (60 mg), Claudia Mihaela Bobocea (1.500 m), Florentina Costina Iuşco (lungime), la feminin, respectiv Andrei Rareş Toader (greutate), Alin Anton Ionuţ (60 mg), ştafeta 4×400 m – Mihai Sorin Dringo/Denis Simion Toma/Robert Parge/Remus Andrei Niculiţă/Constantin Andonii.

La startul CM de la Belgrad s-au înscris 680 de atleţi (372 la masculin, 308 la feminin).

Ultimele medalii cucerite de România la Mondiale de sală datează din 2016, când Andrei Gag a fost medaliat cu argint la greutate, iar ştafeta feminină 4x400 metri obţinea bronzul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.