Clubul scoţian Queen of the South şi-a avertizat fanii să nu hrănească pescăruşii în stadion, în caz contrar suporterii urmând să fie evacuaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pentru a micşora impactul pescăruşilor asupra bucuriei de a urmări meciul, vă rugăm să nu îi hrăniţi şi să folosiţi coşurile puse la dispoziţia voastră pentru resturile de mâncare. Gândiţi-vă şi la ceilalţi fani. Dacă o să fiţi văzuţi hrănind intenţionat pescăruşii veţi fi evacuaţi din stadion”, a anunţat gruparea scoţiană din Dumfries.

Clubul a precizat că a încercat diverse metode pentru a rezolva problema pescăruşilor care nu vor să părăsească zona şi chiar încearcă să îşi facă cuiburi pe teren. Angajaţii grupării au pus la staţia de amplificare sunetele unor păsări de pradă şi au folosit găi roşii, însă fără succes. Angajaţii au fost nevoiţi să rămână pe gazon până noaptea târziu pentru a împiedica pescăruşii să îşi facă acolo cuiburi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.