Clubul CFR 1907 Cluj a salutat, marţi, într-un comunicat, decizia Ligii Profesioniste de Fotbal de a introduce asistenţa video pentru arbitraj din banii forului şi nu din cei ai cluburilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clubul CFR 1907 Cluj salută luarea de poziţie a Ligii Profesioniste de Fotbal cu privire la implementarea VAR din sezonul următor, din banii LPF şi nu ai cluburilor. Considerăm a fi o luare de poziţie corectă, care ne bucură, la fel ca şi cea referitoare la problemele din arbitrajul românesc. Vrem să asigurăm conducerea Ligii că suntem de acord cu aceste demersuri şi vom rămâne alături pentru a ajuta dezvoltarea fotbalului. Avem credinţa că lucrurile se vor îndrepta şi în ceea ce priveşte comportamentul tuturor celor implicaţi în fenomen şi ne exprimăm speranţa că toţi cei Liga 1 vom fi solidari", se arată în comunicatul citat.

Începând cu sezonul competiţional 2020-2021, LPF va implementa sistemul de arbitraj video la meciurile disputate în cadrul competiţiei Casa Liga I, anunţat, marţi, liga profesionistă pe site-ul oficial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.