Cliff Robinson, fost All-Star NBA, care a jucat pentru echipe ca Portland Trail Blazers şi Phoenix Suns, a încetat din viaţă, la vârsta de 53 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Familia UConn Basketball deplânge pierderea unui om şi jucător legendar, Clifford Robinson”, a notat pe Twitter echipa de baschet a Universităţii Connecticut, pentru care Robinson a jucat până în 1989.

Cauza decesului fostului baschetbalist nu a fost precizată, dar Robinson a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. În 2017, el a suferit un accident vascular cerebral, în 2018 i s-a înlăturat o tumoare de pe maxilar, iar în martie 2019 a fost operat după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Robinson a evoluat de-a lungul carierei la Portland Trail Blazers, Phoenix Suns, Detroit Pistons, Golden State Warriors şi New Jersey Nets. El a fost ales pentru All-Star Game în 1994. S-a retras din activitatea sportivă în 2007.

În 2014, Cliff Robinson a fost concurent în show-ul Survivor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.