FC Nantes anunţat, joi, pe site-ul oficial, că tehnicianul Claudio Ranieri părăseşte gruparea franceză, astfel că nu se va afla la conducerea echipei lui Ciprian Tătăruşanu în sezonul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îi mulţumesc preşedintelui clubului pentru că m-a făcut să vin la Nantes, să revin în Franţa şi în Ligue 1. Le mulţumesc suporterilor, care au fost senzaţionali. Le mulţumesc jucătorilor mei, pentru că prima parte a sezonului a fost magnifică, deşi a doua parte a fost mai complicată. Au dat totul şi pentru mine este important. M-am simţit foarte bine aici. Sper că Nantes va continua să progreseze”, a declarat Ranieri.

Anunţul plecării lui Ranieri vine cu două zile înaintea ultimei etape a campionatului Franţei, în care FC Nantes va întâlni, pe teren propriu, echipa Strasbourg. Echipa din Nantes ocupă locul 10 în clasamentul Ligue 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.