Antrenorul Claude Puel şi-a reziliat, marţi, contractul cu Saint-Etienne, cea mai titrată echipă din Ligue 1, aflată acum pe locul 20, ultimul, în clasament, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El nu mai antrena echipa din 5 decembrie, după înfrângerea cu Rennes, scor 0-5, de pe teren propriu, dar abia marţi şi-a reziliat contractul.

De atunci, formaţia a fost pregătită de secundul Julien Sable, care a înregistrat o altă înfrângere, a patra la rând în campionat, scor 0-2, cu Reims, sâmbătă, în etapa a XVIII-a.

În vârstă de 60 de ani, Puel era în funcţie din 4 octombrie 2019. El a mai antrenat în carieră echipele Monaco, Lille, Lyon, Nice, Sothampton şi Leicester.

Potrivit sursei citate, misiunea de a salva echipa de la retrogradare îi revine lui Pascal Dupraz, 59 de ani, tehnician care a mai antrenat pe Croix de Savoie, Evian, Toulouse şi Caen.

FC Nantes are 12 puncte în 18 etape, fiind la patru puncte de Troyes, de pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în Ligue 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.