Tehnicianul echipei Leicester City, Claude Puel, s-a declarat “îngrozitor de trist” după prăbuşirea elicopterului patronului clubului, el precizând că este o tragedie pentru gruparea engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o tragedie pentru club. Gândurile mele sunt alături de victime şi de familiile lor. Vreau să îi liniştesc pe cei care erau îngrijoraţi în privinţa mea. Sunt îngrozitor de trist, dar sunt în regulă”, a spus Puel pentru Radio France, potrivit franceinfo.fr.

Potrivit unor surse citate de Reiters, cinci persoane s-ar fi aflat la bordul elicopterului prăbuşit lângă King Power Stadium, între care patronul clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, şi fiica sa.

În aparatul AgustaWestland AW169 se mai aflau doi piloţi şi o a cincea persoană, necunoscută deocamdată. Nu există informaţii privind eventuali supravieţuitori ai accidentului.

Sâmbătă seară, elicopterul a părăsit arena în jurul orei 20.30, după meciul Leicester - West Ham United, scor 1-1, din Premier League. Aparatul de zbor s-a ridicat chiar de pe terenul Stadionului King Power, dar s-a prăbuşit după scurt timp, într-o parcare situată la aproximativ 200 de metri de arenă şi a luat foc.

Nici clubul Leicester, nici autorităţile britanice nu au oferit informaţii despre situaţia persoanelor aflate la bordul elicopterului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.