Tehnicianul echipei FC Botoşani, Liviu Ciobotariu, a declarat duminică seară, după ce formaţia sa a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I, că jucătorii sunt foarte afectaţi de eşec. El şi-a felicitat jucătorii pentru efort şi determinare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trebuie să recunoaştem că prima repriză le-a aparţinut celor de la Viitorul. Au pus presiune, au stat mereu în terenul nostru. În a doua repriză s-a schimbat jocul. O felicit pe Viitorul pentru victorie. Pentru noi este o dezamăgire pentru că n-am reuşit să ne asigurăm poziţia a şasea. Îmi felicit totuşi jucătorii pentru parcursul pe care l-am avut. Când am ajuns la echipă eram pe locul de baraj, acum am ajuns în poziţia de a juca această finală pentru playoff. Îi felicit pentru efort, pentru determinare şi pentru ce au realizat până acum. Jucătorii sunt dărâmaţi. O luăm de la capăt, mergem în zona fierbinte. Sper să terminăm pe un loc cât mai sus în play-out. Nu am reuşit să jucăm aşa cum îmi doream eu în această partidă”, a spus Liviu Ciobotariu la Telekom Sport.

Formaţia FC Viitorul s-a calificat în play-off-ul Ligii I, învingând, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Ca urmare a acestui rezultat şi al eşecului înregistrat de Politehnica Iaşi în partida cu Hermannstadt, scor 0-2, s-au definitivat listele echipelor care vor juca în play-off şi în play-out.

În play-off vor evolua CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, FC Viitorul şi Sepsi, iar în play-out vor juca FC Botoşani, Poli Iaşi, Hermannstadt, Dinamo, Gaz Metan Mediaş, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi Concordia Chiajna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.