Tehnicianul echipei FC Botoşani, Liviu Ciobotariu, a declarat, luni, după remiza cu Astra Giurgiu, scor 1-1, că este mulţumit de rezultat, având în vedere problemele pe care le-a avut, de lot şi de pregătire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În condiţiile date, cu jucători accidentaţi, cu probleme mari în privinţa săptămânii de antrenament, sunt mulţumit de rezultat. Am avut multe probleme de efectiv, practic un singur mijlocaş central, Papa, a trebuit să improvizez. Sunt mulţumit, este un punct câştigat. Vreau să îmi felicit echipa pentru efortul depus. Jocul a fost destul de echilibrat”, a spus Ciobotariu la Digi Sport.

De cealaltă parte, Costel Enache este nemulţumit de remiză. “Sunt două puncte pierdute. Dar pentru a fi pozitivi e important că am făcut un prim pas. Nu este ceea ce n-am propus, clar ne doream o victorie. În prima repriză am avut două-trei oportunităţi bune de a înscrie. La 1-0 pentru adversari am văzut însă că jucătorii nu cedează şi că le pasă”, a afirmat Enache.

Formaţia Astra Giurgiu a remizat, luni seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a XVII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Belu ’74 pentru gazde şi Burcă ’65 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.