Căpitanul naţionalei Camerunului, Vincent Aboubakar, se numără printre cei cinci jucători străini pe care Besiktaş Istanbul i-a exclus din lot, din cauza evoluţilori dezamăgitoare, a anunţat luni clubul turc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal şi Jean Onana au fost excluşi din lot din cauza performanţelor slabe şi a incompatibilităţilor din cadrul echipei", a precizat clubul, aflat în prezent pe locul cinci în Süper Lig din Turcia, într-un comunicat.

Noul preşedinte al clubului, Hasan Arat, a declarat luni pentru AFP că este pregătit să se despartă de unii dintre aceşti jucători la mercato de iarnă dacă vor apărea "oportunităţi bune". "Prioritatea noastră este să construim o echipă mai bună. Vom umple golurile din echipa noastră în timpul pauzei (de iarnă)", a declarat fostul baschetbalist şi om de afaceri, care a preluat conducerea clubului Beşiktaş săptămâna trecută.

După 15 meciuri de campionat, "Vulturii Negri" se află la 14 puncte în spatele celorlalte două nume mari din Istanbul, Fenerbahce şi Galatasaray, care se află în fruntea clasamentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.