Lars van der Haar a dat dovadă de curaj, sâmbătă, în timpul unei curse de ciclocros din Belgia. În mijlocul cursei, olandezul şi-a pus singur umărul drept la loc, cu ajutorul bicicletei sale, scrie rmc.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, în timpul unei curse de ciclocros la Niel, în Belgia, ciclistul olandez s-a accidentat la umărul drept în plină cursă. În vârstă de 32 de ani, unul dintre cei mai buni din sportul său, s-a sprijinit pe cadrul bicicletei sale pentru a-şi pune singur umărul la loc.

Lucrurile începuseră deja prost pentru Lars van der Haar, care a căzut în primul tur, împiedicându-se în noroi. Faimoasa scenă a avut loc în turul al patrulea - au fost şapte în total -, dar actualul campion olandez a fost nevoit să se retragă câteva minute mai târziu. "Nu a fost ziua mea, să trecem la următoarea", a reacţionat Van der Haar în social media.

Lars van der Haar a câştigat ultima rundă, pe 29 octombrie, şi este în prezent lider în clasamentul general al Cupei Mondiale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.