Ciclistul belgian Nathan Van Hooydonck, de la Jumbo Visma, a fost implicat marţi într-un accident rutier, a anunţat cotidianul Le Soir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nathan Van Hooydonck (27 de ani) conducea un autovehicul şi se afla în compania soţiei sale, însărcinate, când a fost implicat într-un accident rutier, în apropiere de localitatea belgiană Kalmthout. Van Hooydonck a trecuit printr-o intersecţie iar după aceea s-a ciocnit violent cu patru maşini. „Conducătorul auto a fost a fost resuscitat la faţa locului înainte de a fi transportat la spital, într-o stare care îi punea în pericol viaţa”, a declarat pentru ziarul belgian Het Nieuwsblad purtătorul de cuvânt al poliţiei, Patrick De Smedt. Poliţia nu a făcut cunoscută identitatea şoferului implicat în accident, însă echipa Jumbo Visma a confirmat, mai târziu, într-un comunicat, că este vorba de Nathan Van Hooydonck

Soţia sa a fost nevătămată, potrivit constatărilor poliţiei. Nathan Van Hooydonck se află în spital, unde este supus unor examinări suplimentare. Se pare că belgianul a pierdut controlul maşinii în urma unui infarct suferit la volan. Starea sa actuală nu este cunoscută, dar surse apropiate sportivului au indicat că Van Hooydonck este stabilă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.