Accidentat grav în iunie, rutierul britanic Chris Froome, cvadruplu câştigător al Turului Franţei, şi-a reluat antrenamentele pe şosea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Există o luminiţă la capătul tunelului", a scris Chris Froome pe Twitter.

La 12 iunie, Froome a fost victima unei grave căzături la Criterium du Dauphine. El a suferit mai multe fracturi, la femurul drept, cotul drept şi la coaste.

 
Într-un filmuleţ postat de echipa sa Ineos, Froome revine asupar acestui teribil accident. "Am înţeles rapid, văzând starea mea, că nu voi putea participa la Turul Franţei. Totul părea ca o scenă din Grey's Anatomy. A fost foarte greu de acceptat. Am fost disperat a doua zi după operaţie. Abia puteam respira din cauza coastelor rupte. Scuipam şi sânge. A fost îngrozitor", a spus Froome.
 
El a reafirmat că "marele său obiectiv este Turul Franţei din 2020, unde să fie într-o formă mult mai bună ca în acest an".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.