Turul Italiei va porni de la Torino pe 4 mai 2024, au anunţat luni organizatorii competiţiei cicliste, care au prezentat primele etape.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Slovenul Primoz Roglic îşi va începe apărarea titlului la Venaria Reale, în apropiere de Juventus Stadium, pentru un circuit de 136 km cu final în centrul oraşului. Ultima dată când Giro a început la Torino a fost în 2021.

A doua etapă, lungă de 150 km, porneşte de la San Francesco al Campo şi se îndreaptă spre Santuario di Oropa, în Alpii italieni, unde îi aşteaptă pe ciclişti o căţărare de 11 km.

A treia etapă, între Novara şi Fossano, tot în Piemont, în nord-vestul Italiei, va fi mai favorabilă sprinterilor, în timp ce următoarea etapă va porni din Acqui Terme spre o destinaţie încă necunoscută din regiunea vecină Liguria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.