Ciclistul slovac Peter Sagan a fost condamnat la o pedeapsă de trei luni închisoare cu suspendare pentru că a fost prins conducând în stare de ebrietate pe străzile din Monaco, a anunţat miercuri ziarul Monaco-Matin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Testul de alcoolemie al slovacului, efectuat la ora 11:35, a relevat un nivel de 1,46 mg/l. Sagan, căruia i-a fost suspendat şi permisul de conducere pe o perioadă de trei luni, nu a fost prezent la judecata unde a primit condamnarea de trei luni de închisoare cu suspendare.

Peter Sagan a mai fost arestat pentru acelaşi gen de fapte în ziua de 12 mai, tot la Monaco.

În 2023 Peter Sagan va concura în ultimul său Tour de France. El a anunţat încă de la începutul acestui an că se va retrage la sfârşitul sezonului. Se pare că slovacul nu va mai concura în evenimente la nivel World Tour pentru a se pregăti în proba de mountain bike. Sagan vrea să participe la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, în această probă, înainte de a se retrage definitiv din activitatea de performanţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.