În urma unui accident de antrenament petrecut miercuri, ciclistul belgian Julian Mertens (Bingoal WB) a fost plasat în comă indusă pentru a-şi trata numeroasele leziuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit echipei sale, Bingoal WB, Mertens a fost transportat la Spitalul Universitar din Anvers (UZA). El a fost deja operat la coloana vertebrală, urmează să fie supus unei alte operaţii la maxilar şi, potrivit unui comunicat al echipei sale, suferă de alte fracturi la braţ şi la coaste. "El va fi ţinut în comă indusă pentru încă câteva zile, în funcţie de evoluţia sa", conchide Bingoal WB în comunicatul său de presă.

Cu Bingoal WB, o echipă din a doua divizie mondială, ciclistul în vârstă de 25 de ani a participat în acest sezon la Turul Flandrei (locul 64) şi Liège-Bastogne-Liège (locul 34).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.