Mijlocaşul Universităţii Craiova, Alexandru Cicâldău, a plecat spre Turcia, alături de Ioan Becali, în vederea unui transfer la Galatasaray Istanbul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A venit de nicăieri transferul, pentru că firma asta, Becali, nu se laudă înainte de a face ceva. Încă nu e realizat, jucătorul trebuie să treacă vizita medicală, după care va intra în pâine. Era un jucător pe care îl cunoşteau, firma Becali l-a propus la momentul potrivit, într-un moment iar potrivit pentru ei. În momentul potrivit, pentru că ei erau în discuţii cu alt jucător şi în momentul când firma Becali a realizat că se poate integra şi el, să concureze la acest post, a fost ales el. Din ce motive, nu ştiu. A venit imediat, a doua zi aici şi uitaţi că e aproape să se facă.  Se va integra, vorbeşte limba engleză. Galatasaray are pentru fiecare jucător câte un traducător, aşa că nu e nicio problemă. În acea seară, când au jucat, nu se ştia nimic. Asta s-a făcut în câteva ore. La transferuri, dacă nu treci vizita medicală, cade", a declarat Becali la Aeroportul Henri Coandă, informează telekomsport.ro.

Alexandru Cicâldău este jucător al Universităţii Craiova, care l-a transferat în vara anului 2018, de la Farul Constanţa.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.