Chuba Akpom, care joacă de anul trecut la echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a declarat că în Grecia fotbalul este “o religie” şi că fanii îl opresc mereu ca să îi arate tatuajele lor cu PAOK, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Fotbalul este o religie aici. Suporterii mă opresc mereu ca să îmi arate tatuajele lor cu PAOK. Când am venit să semnez, fanii mă aşteptau la aeroport. Este o experienţă nouă. Este o ţară nebună după fotbal şi fanii vin la stadion cu mul înainte de startul meciului, deseori stadioanele sunt pline când noi coborâm din autocar”, a spus Akpom.

El a vorbit şi despre preşedintele clubului din Saloniv, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren cu o armă anul trecut: “Este plăcut de fani. Îl iubesc. Este foarte pătimaş”.

Akpom a menţionat că înainte să semneze cu PAOK, în august 2018, s-a interesat de echipa greacă. “Lucas Perez mi-a spus că dacă voi semna nu o să mai vreau să plec de la PAOK. Salonic este un oraş frumos pe malul mării, oamenii sunt prietenoşi, vremea este plăcută şi, atunci când nu mă antrenez, uneori pot merge la plajă. Locuiesc într-un apartament aflat la aproximativ zece minute de teren”.

PAOK Salonic este neînvinsă în actuala ediţie de campionat şi este lider în clasament, cu 67 de puncte, cu zece mai multe decât echipa de pe locul doi, Olympiakos, care are un joc mai puţin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.