Tehnicianul echipei PSG, Christophe Galtier, a declarat, vineri, că nu poate accepta ca numele său să fie murdărit prin acuzaţii de rasism şi a precizat că îi va da în judecată pe cei care îl acuză pe nedrept, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“La fel ca mulţi dintre voi, sunt profund şocat de afirmaţiile care mi-au fost atribuite şi care au fost transmise de unii într-un mod iresponsabil. Mă lovesc în adâncul umanităţii mele. Am fost crescut în diversitate, cu valorile respectului faţă de celălalt, indiferent de origine, culoare sau religie, şi de a împărtăşi ce avem. Toată viaţa mea a fost dictată de grija de a împărtăşi şi de a fi bine cu ceilalţi.

Nu pot accepta ca numele meu şi familia mea să fie murdărite astfel. Drept urmare, am decis să dau în judecată pe oricine aduce atingere onoarei mele”, a afirmat antrenorul.

“Am încredere în justiţia ţării mele. Pentru a o lăsa să lucreze în linişte, nu voi face alte comentariii pe acest subiect”, a adăugat el.

Christophe Galtier, care a antrenat OGC Nice în perioada iunie 2021 – iunie 2022, este acuzat că a avut un mesaj rasist în perioada în care a pregătit Nice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.