Christoph Daum, fost selecţioner al naţionalei României, a anunţat, vineri, pe Instagram, că a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu ceva timp, el precizând că tratamentul are rezultate pozitive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Aş vrea să mă adrezez astăzi vouă cu un mesaj foarte personal: din nefericire, a trebuit să mă retrag din viaţa publică în ultimele luni deoarece am fost diagnosticat cu cancer la un control de rutină. De atunci, am fost alături de prof. dr. Jurgen Wolf şi echipa de la CIO Koln pe cele mai bune mâini şi mă bucur că tratamentul funcţionează foarte bine în cazul meu!

Mă ştiţi: sunt un luptător şi voi înfrunta acestă provocare cu optimism şi din toate puterile. Drept urmare, vă rog să ţineţi cont de faptul că am nevoie să mi se respecte intimitatea ca să mă fac bine cât mai curând posibil”, a notat Daum.

El i-a îndemnat pe urmăritorii săi de pe Instagram să îşi facă investigaţiile pentru depistarea cancerului.

 

Christoph Daum, în vârstă de 68 de ani, a fost selecţionerul României în perioada iulie 2016 – septembrie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.