Chris Mears, în vârstă de 26 de ani, campion olimpic în 2016 la sărituri în apă, s-a retras din activitatea sportivă, el alegând să se dedice unei cariere în muzică, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ce călătorie! Drumul meu a fost categoric cu obstacole. Dar pentru a ajunge la ceva din nimic trebuie sămunceşti mult, să devii mai bun şi să nu renunţi niciodată”, a notat pe Instagram Mears, care este producător muzical şi DJ.

“Acum sunt implicat full time în industria muzicală. Am avut o carieră de sportiv plină de amintiri senzaţionale, de prietenii şi experienţe care mă fac să zâmbesc atunci când privesc în urmă. Am învăţat lucruri care îmi vor fi de ajutor toată viaţa”, a adăugat el.

În 2009, lui Chris Mears i s-au dat cinci la sută şanse de supravieţuire după o ruptură de splină. Trei ani mai târziu, Mears concura la Jocurile Olimpice de la Londra. La Jocurile Olimpice din 2016, Mears şi Jack Laughter au câştigat medalia de aur în proba de 3 metri trambulină sincron, la sărituri în apă.

Chris Mears este DJ de câţiva ani şi în 2015 a lansat primul său single, “Mexico”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.