ATP a anunţat, joi, că mandatul lui Chris Kermode de preşedinte executiv al forului nu va fi prelungit după expirarea celui actual, la finalul anului 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kermode a devenit preşedinte executiv al ATP în 2014. De când conduce ATP, s-au înregistrat premii record în circuit, dar şi nemulţumiri din partea jucătorilor slab clasaţi cu privire la programul deplasărilor şi la bani, relatează Reuters.

Şi unii membri ai ATP Player Council, înclusiv Novak Djokovici, au afirmat că ar vrea să vadă o schimbare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Unii sportivi, între care şi spaniolul Rafael Nadal, erau însă de părere că britanicul în vârstă de 54 de ani ar trebui să rămână la conducerea ATP.

Decizia de a nu fi prelungit contractul lui Kermode a fost luată într-o şedinţă a Consiliului de Administraţie al ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.