Fundaşul Vlad Chiricheş, care nu a mai jucat din luna septembrie, din cauza unei accidentări, face parte din lotul echipei Napoli pentru meciul din deplasare cu Fiorentina, din acest weekend, din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Revine printre convocaţi Chiricheş, după accidentarea la genunchi din septembrie. Convocaţii sunt: Meret, Ospina, Karnezis, Chiricheş, Malcuit, Koulibaly, Ghoulam, Luperto, Maksimovic, Mario Rui, Hysaj, Allan, Diawara, Zielinski, Fabian Ruiz, Callejon, Ounas, Mertens, Insigne, Verdi, Milik”, se arată pe site-ul clubului Napoli.

Vlad Chiricheş a declarat, în urmă cu o zi, la un post de radio din Napoli, că speră să fie convocat pentru jocul de la Florenţa.

Chiricheş nu a mai jucat din septembrie trecut, de la meciul naţionalei României cu Muntenegru, în care a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng.

Echipa Napoli va întâlni, sâmbătă, în deplasare, formaţia Fiorentina, în etapa a XXIII-a a campionatului Italiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.