Mijlocaşul Alexandru Chipciu a declarat, marţi seară, că naţionala României a reuşit un parcurs bun în Liga Naţiunilor, unde a terminat pe locul doi în grupa 4 a Diviziei C.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am căzut în urna a patra dar dacă ne gândim cine e în urna a treia era cam acelaşi lucru. Vom vedea ce va fi la tragerea la sorţi. Eu cred că am făcut o liga naţiunilor bună. Şi dacă băteam acasă cu Muntenegru cred că eram pe primul loc astăzi. Eu un regret mare dar acum nu putem să ne mai uităm înapoi. Cred că naţionala este la nivelul la care se află fotbalul românesc, ne-am făcut datoria.  Ştiam că Serbia e o echipă valoroasă, jucătorii sunt mult mai valoroşi. Cred că trebuie să luăm lucrurile mai uşor, să ne gândim la viitor mai ales că vin şi jucătorii de la tineret. Acum Liga 1 este jos, e normal să nu mai putem face performanţă în Europa şi asta cred că a contat foarte mult pentru că Steaua a alimentat mereu echipa naţională", a declarat Chipciu, la Pro TV.

El a mai spus că va fi greu pentru România să se califice la Euro-2020, mai ales că va face parte din urna 4. "Acum să plecăm cu Germania şi Spania e foarte greu să te califici, putem să avem şi neşansa asta, să fie ghinion dar asta nu înseamnă că, gata, nu ne mai calificăm şi nu mai jucăm cu ei, avem o echipă muncitoare vom vedea la sfârşit ce putem obţine", mai spus Chipciu.

Reprezentativa României a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Muntenegrului, în ultima etapă a grupei 4 a Diviziei C din Liga Naţiunilor şi a încheiat grupa pe locul doi. Pe primul loc a terminat Serbia, care a promovat în Divizia B a competiţiei.

La Podgorica, golul a fost marcat de Ţucudean, în minutul 44, cu un şut din afara careului.

Ciprian Tătăruşanu a apărat, în minutul 72, un penalti executat de Jankovic, acordat pentru o intervenţie a lui Săpunaru la Mugosa.

În minutul 87, Kosovic a trimis mingea în poarta apărată de Tătăruşanu, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.