Alexandru Chipciu a declarat, vineri seară, după meciul cu Muntenegru, scor 0-0, că tricolorii au avut câteva ocazii şi ar fi putut să înscrie, dar oaspeţii au venit “să se apere” şi au fost compacţi în propriul careu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am avut câteva ocazii, puteam marca, dar ei au venit să se apere. N-am avut nici foarte multă răbdare şi în a doua repriză nici terenul nu ne-a avantajat. Dacă erau suporteri ne mai dădeau un imbold. (…) Asta era singura soluţie, mai multe şuturi, pentru că ei erau toţi în propriul careu. Nu ştiu dacă rezultatul este un motiv de îngrijorare. Am jucat cu determinare, doar că nu am câştigat astăzi. Mergem în Serbia să jucăm bine şi să facem un rezultat bun”, a spus Chipciu.

Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, la Ploieşti, în compania Muntenegrului, în prima etapă a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor.

Din minutul 77, Muntenegru a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Mugosa.

Partida s-a disputat fără spectatori, ca urmare a unei suspendări dictate pe parcursul preliminariilor Euro 2016.

În următorul meci, România va întâlni Serbia, luni, la Belgrad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.