Clubul francez PSG a anunţat miercuri cel de-al şaselea transfer al verii, mijlocaşul italian Cher Ndour, un jucător de 18 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Internaţionalul U21 italian Cher Ndour a semnat un contract pe cinci ani cu PSG.

„Sunt foarte emoţionat. Este un amestec de emoţii, dar mai ales de fericire pentru că Paris Saint-Germain este unul dintre cele mai bune cluburi din lume, cu mulţi campioni, iar pentru mine este o onoare să fac parte din această nouă familie”, a declarat Ndour într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al parizienilor.

Cher Ndour se afla la final de contract cu gruparea portugheză Benfica Lisabona, alături de care a câştigat, în 2022, UEFA Youth League. El a evoluat într-un singur meci la prima echipă a lusitanilor, având mai multe apariţii în echipa a doua a Benficăi.

Cher Ndour este titular în echipa naţională U19 a Italiei, care va juca joi în semifinalele Euro U19, din Malta. Ndour a marcat şi un gol, în grupe, în victoria cu 4-0 împotriva Maltei.

Ndour este al şaselea transfer al verii pentru PSG, alături de cele ale jucătorilor Milan Skriniar, Lucas Hernandez, Manuel Ugarte, Kang-in Lee şi Marco Asensio.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.