Daily Telegraph scrie că gruparea Chelsea şi-a identificat următoarea ţintă prioritară în atac: Victor Osimhen, în vârstă de 24 de ani., care joacă la Napoli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ciuda faptului că a cheltuit 460 de milioane de euro vara trecută şi are o echipă suprasolicitată, Mauricio Pochettino doreşte să adauge ceva greutate la opţiunile sale de atac şi l-a plasat pe atacantul nigerian în fruntea listei sale de dorinţe.

O figură cheie în titlul de campion al Italiei cucerit de Napoli în sezonul trecut (31 de goluri în 39 de meciuri), Victor Osimhen a avut un început de sezon dificill. Pe lângă discuţiile complicate privind prelungirea contractului său, care în prezent este valabil până în 2025, jucătorul a ameninţat că va da clubul în judecată, după ce în septembrie pe contul de TikTok a apărut un videoclip în care era batjocorit.

Un eventual transfer ar valora cel puţin 100 de milioane de euro.

Osimhen a revenit în teren duminică, la meciul cu Atalanta Bergamo (1-2), după ce a lipsit de la precedentele şase partide ale echipei sale din cauza unei accidentări la picior.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.